Få din bog udgivet på forlaget

– På grund af travlhed, modtager vi i øjeblikket ikke manuskripter. –

Har du lyst til at være en del af et nyt ambitiøst litteraturprojekt, og få udgivet din bog hos os, så læs videre her:

Du skal være klar på, at vi tager os god tid. Vi har høje ambitioner for udgivelserne, derfor har vi som regel to redaktører tilknyttet projektet fra start til slut. Vi forventer at have et tæt samarbejde med forfatteren hele vejen igennem, for at sikre tryghed for begge parter. Vi ønsker at udgive den bedst mulige udgave af din bog, og det kan vi kun gøre i tæt samarbejde med dig! Derfor må du også meget gerne sende en kort beskrivelse af dig selv og dit bogprojekt, når du sender dit manuskript.

Såfremt du indsender dit manus til flere forlag på samme tid (og det er vi i øvrigt helt cool med!), beder vi bare om at få det at vide. Så ved vi, hvordan vi skal forholde os, og hvis vi er interesserede i din tekst, kan vi kontakte dig for en opdatering på din forlagssituation, inden vi bruger for lang tid på et manus, der måske allerede er antaget andetsteds. 

Hvis dit manus antages, aftaler vi sammen en periode for projektet, hvor rettighederne til manuskriptet tilhører Forlaget Futurum, og selvfølgelig en slutdato, hvor du som forfatter er sikker på at få rettighederne tilbage, indenfor en rimelig tidsperiode, såfremt projektet går i stå eller samarbejdet afbrydes.

Praktisk info:

  • Længde: gerne mellem 20.000 og 70.000 ord.
  • Sprog: dansk eller engelsk.
  • Filen skal sendes i Word. Er den grafiske opsætning vigtig, kan du derudover medsende en PDF-version.
  • Genre: teksten skal høre under paraplybegrebet spekulativ fiktion. Det kan du læse mere om her.